• za. jan 28th, 2023

Aukje Fijn laat fans wegdromen met “Groener gras”

Dooradmin

okt 24, 2022

Aukje Fijn is al op jonge leeftijd begonnen met zingen. Zo stond ze als meisje van negen jaar al op het podium en bracht ze haar eerste eigen single “Ben je Verliefd”. uit. Ze kreeg zangles en deed ondertussen veel podiumervaring op. Tegenwoordig staat Aukje als een ervaren en sprankelende zangeres op het podium en treedt ze in heel Nederland op. Ook op de vele piratenfeesten is ze een graag geziene zangeres. Haar nieuwe nummer, ‘Groener Gras’ is een nummer waarbij men weg droomt. De tekst is geschreven door Aukje zelf, met de boodschap “het zijn de kleine dingen die het doen’’, en waardeer deze. In een bijzondere tijd van (boeren) protesten en groot of kleine veranderingen voor een ieder, is deze tekst erg herkenbaar voor de luisteraar.

 

De single “Groener gras” is verkrijgbaar vanaf 21 oktober en is legaal te downloaden bij de bekende stations, te zien op o.a. YouTube en te beluisteren op de bekende streamingsites.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *