Mark Elbers maakt een nieuw kerstalbum op het label van DEA Records

Wat een vreemd jaar was 2020 voor ons allemaal. Kerstmis zal ook dit jaar dan ook anders zijn dan normaal. Voor veel mensen is Kerstmis dit jaar dan ook extra belangrijk en staat meer dan ooit in het teken van mensen die we lief hebben.

Dat geldt ook voor Mark Elbers en met zijn nieuwe album maakt Mark Kerstmis 2020 extra bijzonder en nostalgisch.

Mark nam voor dit album 17 liedjes op die we kennen in uitvoeringen van veel verschillende artiesten. Mark Elbers staat bekend als één van de beste Elvis Tribute artiesten en dat is terug te horen op dit album. Alle liedjes zijn opgenomen zoals Elvis dat deed en critici hebben laten weten dat zij het verschil af en toe nauwelijks kunnen horen.

Oordeel zelf en maak Kerstmis 2020 helemaal compleet met The Wonderful World Of Christmas van Mark Elbers.

Alvast hele fijne feestdagen namens Mark Elbers!

 

PLUGGING:

D.E.A. Records

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *