Daymian Van Os – De zon schijnt ook door het allerkleinste raam

Nieuwe single

Daymian Van Os

– De zon schijnt ook door het allerkleinste raam

Knock Knock Music is ervan overtuigt dat Daymian van Os het muzikaal nog ver gaat schoppen. Dat was ook de reden dat er in november 2020 een samenwerking tot stand kwam tussen het 12 jarige talent en het platenlabel uit Noord- Scharwoude. Z’n nieuwe single ‘De zon schijnt ook door het allerkleinste raam’ is geschreven door John van de Ven. Hij zat destijds in de jury van het ‘Festival van het levenslied’ waar Daymian als winnaar uit de bus kwam. De opnames vonden plaats bij producer Hans Aalbers in Nederhorst Den Berg. Marcel Fisser is verantwoordelijk voor de gitaarpartijen. De clip is geproduceerd door Robert Vegt en de beelden hiervan zijn geschoten in Giethoorn.
Bij een groot aantal talentenjachten wist Daymian zich al te bewijzen. Het hoogtepunt tot nu toe was z’n deelname aan Holland’s Got Talent. Daarnaast werd Daymian in 2019 bekroond met de titel WINNAAR VOLKSARTIEST JUNIOR bij het Festival van het levenslied. In de studio van Kevin Madero nam hij vervolgens al een aantal liedjes op waaronder een cover van Willeke Alberti’s ‘Samen Zijn’. Dat leverde hem een berg aan positieve reacties op. Ondanks dat hij nog op de basisschool zit weet hij al wat hij wil gaan worden, namelijk VOLKSZANGER.
Rob van Knock Knock is blij met de komst van Daymian. ‘Vanaf heden verschijnen zijn singles bij Knock Knock Music, Daarnaast verzorgt Knock Knock ook exclusief het management en z’n boekingen. (Info:ThuisInHolland)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *